2012. október 23., kedd

Kitekintés a 7. week után.


forrás: http://bootlegchisports.com
Tegnap nyert a Bears a Lions ellenében, 13-7re. Így a Macik 5-1es mutatóval vezetik a Divíziónkat. Míg a második a Vikings 5-2vel, és mi a harmadik 4-3al. A Detroit zárja a sort 2-3al.
Egyértelműen a második helyre kell nekünk utazni most már, annak a Vikingsnak a helyére, akik a hétvégén a Tampa Bay csapatát fogadják otthon, míg hozzánk utazik a Jacksonville Jaguars. Papíron mindkettő meccset a hazaiaknak kell megnyernie. 





forrás: http://packerfantours.com
Na, de mit mond a forma?
A forma alapján nehéz dolgunk lesz. Az utolsó 5 mérkőzésünk mutatója: 3-2. Hiszen sérült Woodson, Jennings, Raji, Perry. Mivel a Jax idén sem a legjobb (1-5), ezért ellenük még így is meg kell mutatni, hogy 2010-11 bajnokai vagyunk, és, hogy ennyi sérülttel is nyerni tudunk!



 


forrás: http://minnesotavikingschat.com
Ami pedig a Minesota csapatát illeti, nekik jól megy. Utolsó 5 meccsük mutatója: 4-1. Nekik nagyon megy, a forma és a papír is nekik szól. De mint tudjuk ez az NFL. Itt bármi megtörténhet. Még az is, hogy mindez felborul. A Buccaneers jelenleg 2-4el áll, míg az utolsó 5 találkozójuk mérlege: 1-4.
Ha a Tampa megtudná nyerni a mérkőzésüket, akkor a Vikingek mérlege 5-3 lenne

 






Ha mi is tudnánk hozni védelmünk kapitánya nélküli (Charles Woodson) a Jaguars elleni mérkőzést, akkor egál lenne, mert mi is 5-3al állnánk.
Egyértelmű azonban, hogy a továbbjutást nem ez a week fogja eldönteni, hanem a későbbiek, amelyek a Bye Week után érkeznek, de ha tovább akarunk jutni, akkor az előtte két meccset meg kell nyerni (Jaguars, Cardinals).
 
Az elmúlt hét után az Divison jelenlegi állása:
forrás: NFL.com

0 megjegyzés: