2012. augusztus 7., kedd

Szezon előtti áttekintés

    Most, hogy a Packers számára is elkezdődik az előszezon, valamivel kevesebb mint két nap múlva, gondoltam nézzünk meg, hogy is áll az örök mérlegekkel a csapat, és hogy mihez is kell felnőnie a játékosoknak egyénenként és egységként is, hogy egy lapon említhetővé váljanak a korábbi Green Bay Packers alakulatokkal. 

   Természetesen a  45. Super Bowl megnyerésével óriási lépést tettek afelé hogy az utókor őket is egy lapon említse a régi nagyokkal. Ezzel szemben az, hogy a tavalyi évben a majdnem veretlen alapszakasz után, (amit a Kansas City Chiefs elleni egyetlen vereség miatt említhetünk „majdnem” veretlennek) mindenki minimum a főcsoport döntőbe, de még inkább a döntőbe várták őket. Sajnos az első play off meccsen kikaptak az amúgy alapszakaszban megvert New York Giants-től. Persze ezt sok féle képen magyarázzák, mint például hogy hiba volt az utolsó meccsen pihentetni Aaron Rodgerst a Lions ellen, mikor is a back up (csere) irányító, Matt Flynn (jelenleg a Seattle Seahawks játékosa)  győzelemre vezette a csapatot, egy óriási, nagyon izgalmas meccs keretei között. A másik híresebb magyarázat az, hogy a bírok hibái miatt nyert a Packs az alapszezonban a Giants ellen. Akár hogyan is legyen, idén megmutatjuk, hogy ki is a liga valódi ura. A hosszú „böjtölés” után újra itt a szezon, az éjszakázások és a munkahelyen/iskolában való vénás kávé adagolás. Ennek a tiszteletére, és persze a mi nagy örömünkre itt a példa, ami mindenkinek a szeme előtt lebeghet. Íme:

Megnyert  Super Bowlok            4                
NFL győzelem                            12                                                      Főcsoprtgyőztes                          9
Csoportgyőztes                           13          
Alapszakasz mérleg                     664 – 524 – 36
Rájátszás mérleg                         29 -16  
Összesített mérleg                       693 – 540 – 36


   
És hogy még érdekesebb legyen a dolog, napról napra bemutatunk egy-egy játékost. 


Dávid                                                      

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Apró javítási javaslat: 2012. aug. 7-én már 13-szoros NFL-bajnok a Packers.